Бизнес клиенти

Поддръжка на няколко компютъра
Ако вашата организация зависи от компютри, можете да разчитате на Бени компютърс. С нашите технологични решения можем да осигурим поддръжка на компютрите Ви бързо, надеждно и за най-кратко време. Независимо от броя на компютрите, които имате, независимо дали са свързани в мрежа или не, с нашата помощ те ще правят това, което очаквате от тях. Ние разполагаме с инструменти, за да се гарантираме, че всеки от тях ще работи на най-високо ниво, с максимална производителност и надеждност.
Хардуер и софтуер
Ние предлагаме широк спектър от услуги и експертни знания в безброй области на използване на персоналните компютри. Дали проблемът е хардуерен или софтуерен, за нас няма значение, ще намерим решение.
Абонаментна поддръжка
Ако се предпочетете за нашата абонаментна поддръжка, Вие може да се възползвате от следните предимства:
  • Дистанционна диагностика
  • Чрез софтуер за отдалечен достъп (Teamviwer, Micogo ) можем да диагностицираме и да решим проблема Ви в реално време. Ще получите полезна информация за здравето на вашия компютър и предложения за предотвратяване на бъдещи проблеми.
  • Различни варианти за плащане
  • Като наш партньор, ще получите специални стимули и отстъпки в зависимост от обема на подръжката, която Ви оказваме.
И още много други ... С всички бонуси и услуги, които са на Ваше разположение, ще откриете, че Бени компютърс бързо ще стане най-добрият приятел на Вашия компютър.

Отдалечен достъп

Teamviewer Ammyy

Свържете се с нас

0301/64488

Работно време

  • понеделник - петък: 9.00 - 18.00 часа
  • събота: 9.00 - 15.00 часа

Партньори

Намерете ни и във Facebook